O nama

pende jabuka ogledalce

Zdrav i lijep osmjeh univerzalni je govor tijela koji Vaša okolina najprije uočava i prepoznaje, a u Vama osnažuje sigurnost i samopouzdanje. Za to je presudno oralno zdravlje Vaših zubi što podrazumijeva higijenu, prevenciju te liječenje tretmanima koji će Vas dugoročno riješiti tegoba i zadovoljiti Vaša estetska očekivanja.
Dobrodošli na stranice privatne stomatološke ordinacije Patricie Maračić Pende.

Doktorica Maračić Pende koristi najmodernije materijale, tehnike i opremu kako bi Vama i Vašim zubima pružila najbolje što suvremena stomatologija danas nudi. Odlikuju je vještine, iskustvo i znanje te potpuno individualan i profesionalan pristup pacijentu. Osobno će izvoditi svaki zahvat i preporučiti najbolje načine prevencije i čuvanja Vašeg dentalnog zdravlja. Na Vama je odluka o tome kome ćete povjeriti brigu o njemu, kao i dentalnom zdravlju članova Vaše obitelji, a poglavito djece.

Misija

Dugogodišnja predanost struci i poslu, te neposredna komunikacija sa sa svakim pacjentom razvio je naš uzajamni odnos sigurnosti i povjeranja. Moja osobna misija je biti profesionalna prema svom poslu i odgovorna za zdravlje i ljepotu zubi mojih pacjenata.
Patricia Maračić Pende, dr.dent.med.


Galerija slika

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok