O nama

Zdrav i lijep osmijeh univerzalni je govor tijela koji Vaša okolina najprije uočava i prepoznaje, a u Vama osnažuje sigurnost i samopouzdanje. Za to je presudno oralno zdravlje Vaših zubi što podrazumijeva higijenu, prevenciju te liječenje tretmanima koji će Vas dugoročno riješiti tegoba i zadovoljiti Vaša estetska očekivanja.

 

Doktorica Maračić Pende koristi najmodernije materijale, tehnike i opremu kako bi Vama i Vašim zubima pružila najbolje što suvremena stomatologija danas nudi. Odlikuju je vještine, iskustvo i znanje te potpuno individualan i profesionalan pristup pacijentu. Osobno će izvoditi svaki zahvat i preporučiti najbolje načine prevencije i čuvanja Vašeg dentalnog zdravlja. Na Vama je odluka o tome kome ćete povjeriti brigu o njemu, kao i dentalnom zdravlju članova Vaše obitelji, a poglavito djece.

 

 

Misija

 

Dugogodišnja predanost struci i poslu, te neposredna komunikacija sa sa svakim pacijentom razvio je naš uzajamni odnos sigurnosti i povjeranja. Moja osobna misija je biti profesionalna prema svom poslu i odgovorna za zdravlje i ljepotu zubi mojih pacjenata. Patricia Maračić Pende, dr.dent.med.

Patricia Maračić Pende, dr. dent. med.

 

Doktorica dentalne medicine Patricia Maračić Pende rođena je u Göppingenu, Njemačka. Diplomirala je 1995. godine na Stomatološkom fakultetu u Rijeci, kao najbolji student tijekom svih pet godina studija.

 

S radom započinje još tijekom studija, u uglednim stomatološkim ordinacijama u Njemačkoj i Hrvatskoj, sve do 2010. godine, kada otvara svoju privatnu stomatološku ordinaciju. Tijekom bogatog radnog iskustva dr. Maračić Pende stekla je iznimne profesionalne vještine u području dentalne kirurgije, implantologije, protetike, paradontoloških i estetskih tretmana. Znanje usavršava redovitim pohađanjem tuzemnih i inozemnih tečajeva i seminara, te na brojnim radionicama.

 

 

Ordinacija

 

Ordinacija je opremljena najsuvremenijom i sofisticiranom opremom svjetskih proizvođača, kao što su dentalni laser, fiziodispenzer za ugradnju Astra Tech (R) implantata, RVG, Piezon ultrazvuk za uklanjanje zubnog kamenca, BT COOL Light lampe za izbjeljivanje zubi, ULTRAVAC aparat za izradu šablona za izbjeljivanje i bruksizam, MORITA za obradu korijenskih kanala, Ostell za mjerenje stabilnosti implantata te drugi suvremeni aparati.

Doktorica Patricia Maračić Pende s klijenticom